Înainte de a anunța câștigătorii concursului despre care am scris aici, vrem să vă mulțumim pentru toate mesajele pe care ni le-ați trimis, din care am văzut cu bucurie că scriitorii români au parte de aprecierea și atenția voastră. Din nou ne-a fost greu să alegem numai trei câștigători, dar tocmai pentru că ați răspuns atât de frumos vă promitem că vom reveni cu astfel de concursuri.

Așadar, câștigătorii sunt:

  • Andra Staicu – va primi „Vino în rochia ta simplă de stambă”, de Mircea Dinescu, „Gențiane”, de Cella Serghi și „Isabel și apele diavolului”, de Mircea Eliade.
  • Antonia Ștefania – va primi „Vina”, de Camelia Cavadia, „Neverland”, de Radu Găvan și „America dezgolită de la brâu în jos”, de Raluca Feher.
  • Cristina Podocea – va primi „Vicky, nu Victoria”, de Cristina Nemerovschi, „Malad”, de Alex Voicescu și „Paraclet”, de Freddy Gârbaci.

Câștigătorii sunt rugați să ne trimită pe adresa de mail contact@coolturamall.ro numele complet, numărul de telefon și adresa la care să le fie livrate pachetele câștigătoare.

Vă mulțumim tuturor și felicitări câștigătorilor!

COOLtura Mall

Post a comment