Oricât de mult ți-ar plăcea casa în care locuiești, uneori te trezești cu chef nebun de schimbare. Învârți mobilele dintr-o parte într-alta și tot simți că nu e suficient. Ai nevoie de un aer proaspăt, pe care îl poți obține cel mai ușor cu ajutorul câtorva obiecte cool de decor. Nici măcar nu e nevoie de o investiție mare, pentru că, din fericire, se găsesc tot felul de lucruri frumoase, la prețuri prietenoase. Prin urmare, cu bani puțini, îți poți reamenaja casa în funcție de anotimp sau stare de spirit. Ca să-ți fie mai ușor să găsești, îți facem și noi câteva propuneri.

 

Foto: Livingetc

  1. Pentru reîmprospătarea bucătăriei nu e nevoie să faci investiţii majore în schimbarea mobilierului, ci e suficient, de exemplu, să foloseşti farfurii, ceainice sau ustensile colorate, pe care le poţi alterna în funcţie de sezon şi pe care le poţi depozita pe rafturi, la vedere, pentru un plus de culoare.

          Avem şi câteva sugestii:

 

  1. Nu subestima puterea unei perdele noi. Uneori, e suficient să schimbi perdelele pentru ca o întreagă cameră să capete un alt aer.

          Ce ne-a plăcut nouă:

 

  1. Alterori, câteva perne decorative vor înveseli cu totul încăperile. Dacă iarna te poţi juca cu motive scandinave, de exemplu, primavara ce-ar fi să alegi textile viu colorate în care să-ţi îmbraci casa? În plus, culorile îți pot influența starea de spirit, știai?

 

  1. Redecorarea unei locuinţe presupune nu doar o investiţie mare, cu multă bătaie de cap. Uneori însă e suficientă puţină imaginație pentru a da un look nou unei încăperi. Stickurile decorative sunt la îndemâna oricui şi nu trebuie să fii vreun meşter priceput ca să le foloseşti. Aplică-le pe un singur perete din living sau bucătărie, iar transformarea te va uimi cu siguranţă.

Foto: Livingetc

          De unde poţi alege:

 

  1. Cum ar fi dacă în bucătărie, în loc să schimbi toată mobila, ai alege câteva scaune statement, care să atragă toateprivirile? Nu trebuie să fie toate la fel sau în aceeaşi culoare, totul e să-ţi laşi imaginaţia să decidă.

          Noi am găsit câteva modele pe care le-am aranja numaidecât în jurul unei mese simple, albe:

 

  1. Timpul ne presează pe toți și din instinct, de multe ori căutăm din priviri ceasul. Noi am găsit unul perfect pentru bucătărie, care s-ar putea să-ți placă și ție.

 

  1. Fie că ești dintre aceia care preferă lumina puternică sau, dimpotrivă, una cât mai difuză, lămpile, lampadarele sau veiozele sunt de folos în orice locuință. Dacă acestea mai sunt și în forme foarte ingenioase, atunci cu siguranță prietenii vor observa schimbările făcute.

          Iată care sunt sugestiile noastre:

  1. Și ar mai fi ceva: acest covoraș de la intrarea în locuință sigur îi va convinge pe vizitatori să se șteargă bine pe picioare înainte să pășească înăuntru. Practic, vorbește de la sine, tu nu mai trebuie să faci nimic.

 

  1. O cuvertură albă simplă poate accentua senzația de spațiu și curat și chiar dacă patul e mai vechi, nimeni nu-și va da seama de acest lucru. Iar dacă mai e și una cu două fețe, atunci te vei bucura de două ori de sentimentul de nou.

  1. Nu știi niciodată unde ți-ai lăsat revistele preferate? Le cauți peste tot și nu dai niciodată de ele decât atunci când ți-a pierit deja cheful să le mai răsfoiești? În cazul ăsta ți-ar fi de folos un suport pentru ziare și reviste cu un design atrăgător, care poate fi în sine un obiect de decor.

COOLtura Mall

Post a comment