Azi se dă startul festivalului Película. Între 14 și 18 septembrie, evenimentul aduce publicului bucureștean filme, gastronomie, muzică, dans, workshopuri, oameni cu povești, toate adunate într-o experiență unică latino-americană. Timp de 5 zile organizatorii propun o serie de evenimente care vor condimenta spațiile de desfășurare ale evenimentului: în afară de filme, cei care ajung la festival vor fi întâmpinați cu brunchuri, povești și muzică din America Latină, o expoziție foto absolut încântătoare și demonstrații de dans pasionale. Prima ediție Película, organizată de FREEALIZE, are ca principale locuri de desfășurare: Cinema Elvira Popesco, curtea Institutului Francez, Institutul Cervantes și POINT.  Acestor locuri principale li se adauga Journey Pub,  Lente, M60, Peru Bistro și Harbour.

Iată programul festivalului pe zile:

programul-filmelor-si-evenimentelor-pelicula-1

Vor fi proiectate 16 filme care sunt strâns legate de America Latină (produse în una dintre țările din America Latină/coproduse/vorbesc despre subiecte, oameni, locuri din această zonă), dintre care 8 sunt arătate în premieră absolută în România. Programul complet al filmelor este anexat si exista și pe situl festivalului www.pelicula-lafe.ro. Cu toate că nucleul acestui eveniment sunt filmele, festivalul va aduce aproape de public gustul, culoarea, muzica și  poveștile unei lumii fascinante. Organizatorii vor dedica o parte din evenimente muzicii și dansului, precum și bunătăților culinare pregătite autentic de bucătari plini de povești.

Sâmbătă, 17 septembrie, la POINT, între orele 12.00-16.00, are loc brunchul LATIN AMERICA IMAGINED BY FOOD BLOGGERS: Alina Sin de la Taste of SIN și Cătălina Bucur de la Sunny Side Up. Iar duminică, pe 18 septembrie, se desfășoară BRAZILIAN BRUNCH cu Viorel Copolovici.

Bilete se pot achiziționa de aici.

pelicula-afis

COOLtura Mall

Post a comment