Ieşită din tipare

Câștigătorii concursului Liber la citit… românește!

2 dec. , 2015  

Înainte de a anunța câștigătorii concursului despre care am scris aici, vrem să vă mulțumim pentru toate mesajele pe care ni le-ați trimis, din care am văzut cu bucurie că scriitorii români au parte de aprecierea și atenția voastră. Din nou ne-a fost greu să alegem numai trei câștigători, dar tocmai pentru că ați răspuns atât de frumos vă promitem că vom reveni cu astfel de concursuri.

Așadar, câștigătorii sunt:

  • Andra Staicu – va primi „Vino în rochia ta simplă de stambă”, de Mircea Dinescu, „Gențiane”, de Cella Serghi și „Isabel și apele diavolului”, de Mircea Eliade.
  • Antonia Ștefania – va primi „Vina”, de Camelia Cavadia, „Neverland”, de Radu Găvan și „America dezgolită de la brâu în jos”, de Raluca Feher.
  • Cristina Podocea – va primi „Vicky, nu Victoria”, de Cristina Nemerovschi, „Malad”, de Alex Voicescu și „Paraclet”, de Freddy Gârbaci.

Câștigătorii sunt rugați să ne trimită pe adresa de mail contact@coolturamall.ro numele complet, numărul de telefon și adresa la care să le fie livrate pachetele câștigătoare.

Vă mulțumim tuturor și felicitări câștigătorilor!

De  


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

, , ,