Editura Litera anunță evenimentele literare și aparițiile editoriale ale toamnei 2019 și vine și ea cu o serie de propuneri de lectură pentru această perioadă. 

 

Trei femei de Lisa Taddeo

O carte foarte așteptată și în România, Trei femei de Lisa Taddeo, apare în această toamnă la Editura Litera. Cel mai detaliat portret al dorinței realizat vreodată de un scriitor de nonficțiune va deveni în mod cert una dintre cele mai importante și dezbătute cărți ale anului. Mai mult, lansarea oficială va avea loc în prezența autoarei, la București, în luna octombrie.

 

Minus optsprezece grade de Stefan Ahnhem

Celebra serie de thrillere scandinave Fabian Risk a autorului Stefan Ahnhem continuă cu al treilea volum – Minus optsprezece grade, un thriller extrem de vizual, cu un ritm înfricoșător de alert. Fanii genului au fost deja introduși în lumea suspansului chiar de către autor cu ocazia vizitei sale în România, care a avut loc la începutul lunii octombrie.

 

O cale îngustă spre nordul îndepărtat de Richard Flanagan 

O cale îngustă spre nordul îndepărtat, titlul pentru care Richard Flanagan a fost distins cu Premiul Man Booker, va fi inclus într-o nouă formă grafică în imprintul Carte Pentru Toți. Despre această carte, dar și despre celelalte semnate de celebrul scriitor australian vom avea ocazia să aflăm și să dezbatem împreună cu însuși Richard Flanagan care vine special pentru cititorii români tocmai din Tasmania, tot în luna octombrie.

 

Anotimpuri: Toamna de Karl Ove Knausgård

Fanii celebrului autor norvegian Karl Ove Knausgård vor citi foarte curând primul volum din seria-cvartet Anotimpuri: Toamna. Muza autorului pentru cele patru volume este unul dintre copiii săi, nenăscut la momentul scrierii lor, căruia îi adresează o scrisoare și continuă cu eseuri despre viață, despre obiectele ce ne înconjoară, întâmplări, cu care cititorii se pot identifica și care creează emoție specifică modului unic al lui Knausgård de a scrie și de a se raporta la lume.

COOLtura Mall