În luna noiembrie 2019, TEATRUL MUZICAL AMBASADORII invită micii spectatori să afle CINE A FURAT MERELE DE AUR. Enigma poate fi deslușită numai urmărind spectacolul muzical – coregrafic de folclor autentic și prelucrat – de la CIULEANDRA la faimoasa BĂTUTĂ MOLDOVENEASCĂ, trecând prin cunoscutele ZIG ZAGGA și LELE.

Spectacolul se joacă în zilele de 25, la ora 9, și 26 noiembrie, ora 10,30, la Sala Mare a Palatului Național al Copiilor.

Biletele se pot achiziționa din rețeaua Startickets sau direct de la casieria deschisă în incinta Palatului Național al Copiilor.

Anul acesta TEATRUL MUZICAL AMBASADORII a reprezentat ROMÂNIA la 2 festivaluri internaționale și este Marele Câștigător al WORLD CUP OF FOLKLORE – Veliko Târnovo 2019 (2 Grand Prix, 3 medalii de aur, 25 de Premii de Excelență, Placheta DISCOVERY) și câștigător a 25 de Premii Speciale și al Premiului de Excelență în Artă la Festivalul ROMANIMA – Nurnberg 2019.

TEATRUL MUZICAL AMBASADORII, instituție publică de spectacole şi concerte aflată în subordinea Ministerului Culturii, este cel de-al treilea ansamblu de gen fondat de criticul muzical Smaranda Oţeanu – Bunea, după OPERA COMICĂ PENTRU COPII și TEATRUL STELA POPESCU.

COOLtura Mall