Când ne-am gândit să organizăm concursul pentru câștigarea cărții scriitorului norvegian Karl Ove Knausgård, „Lupta mea Cartea Întâi: Moartea unui tată”, oferită de editura Litera, ne-am dorit să facem o bucurie câtorva iubitori de carte și să aflăm totodată și motivele pentru care și-ar dori să o citească. Nu am prevăzut însă că vom primi atât de multe comentarii demne de a primi cartea și că ne va fi atât de greu să alegem doar trei câștigători dintre cei care au răspuns invitației noastre.

citeste-un-fragment-din-lupta-mea-cartea-intai-moartea-unui-tata-de-karl-ove-knausgaard-035-body-image-1441789165-size_1000

Înainte de a anunța numele lor vrem să vă mulțumim tuturor celor care ați participat la acest concurs. Vă mulțumim pentru sinceritatea pe care ați pus-o în comentariile voastre și pentru faptul că ați ales să împărtășiți cu noi unele dintre cele mai emoționante experiențe prin care ați trecut. Nu putem să nu o menționăm și pe Andreea, care ne-a impresionat cu postarea ei. Citind comentariile altei participante, Andreea s-a arătat dispusă să renunțe la șansa ei de a câștiga cartea în favoarea celei care a sensibilizat-o cu povestea ei. Suntem bucuroși că acest concurs a scos la iveală oameni atât de buni și generoși.

Câștigătorii celor trei exemplare din „Lupta mea Cartea Întâi: Moartea unui tată” sunt:

ANA – F

Kruppa Adrian – Gabriel

Olivia Dumitriu

Vă dorim ca această carte să vă deschidă ochii către literatura nordică, să vă ajute să înțelegeți mai bine experiențele personale și să fie o bucurie pentru voi și cei din jur.

Pentru a intra în posesia cărților, vă rugăm să ne trimiteți datele personale (numele complet, adresa și numarul de telefon) pe adresa de mail contact@coolturamall.ro.

COOLtura Mall

Post a comment