Update: Câștigătorul concursului este David Mircea. Felicitări și spor la învățat lucruri noi!

COOLtura Mall și Fundația Calea Victoriei vă invită la concurs. Puteți câștiga un loc la cursul de „Istoria religiilor: mituri, vise și mistere”, la toate cele cinci ateliere susținute de Mario Barangea. Pentru a intra în concurs trebuie să lăsați un comentariu la acest articol în care să ne spuneți care dintre miturile și credințele religioase ale lumii vă sunt cele mai apropiate de suflet și de ce.

 

3_Mituri vise si mistere eliade_3_Layout 1

Vor fi luate în calcul toate comentariile trimise în perioada 5 – 12 februarie. Câștigătorul unui loc la „Istoria religiilor: mituri, vise și mistere” va fi anunțat pe 13 februarie și va putea participa la cursul care va începe pe 16 februarie și se va desfășura în fiecare marți, de la ora 19.00, pe parcursul a cinci săptămâni.

Atelierul „Istoria religiilor: mituri, vise și mistere” este o călătorie fascinantă propusă de lector Mario Barangea în diverse universuri spirituale și tradiții religioase, atât din Europa, cât și din alte spații geografice. Cele 5 întâlniri desfășurate sub forma a 5 expuneri despre căutările sufletului omenesc sunt 5 cercuri concentrice care se deschid spre un singur centru: credința religioasă.

Mai multe informații despre curs găsiți aici:

http://www.fundatiacaleavictoriei.ro/2012/istoria-religiilor-mituri-vise-si-mistere/

COOLtura Mall

6 Comments

 1. David Mircea

  Dintre religiile cunoscute de mine, cea mai apropiata este religia ortodoxa. Crescut intr-o familie ce a imbratisat aceasta religie, am avut curiozitatea sa descopar lucruri noi, idei, concepte legate oarecum de istoria religiei! Evolutia ortodoxiei are numeroase variante, insa cunoscand ideile de baza si incercand sa afli trecutul reusesti, in mod inevitabil, sa descoperi lucruri noi!
  Evolutia picturii religioase, dar si scrierile cu un profund caracter social m-au facut curios, de aceea m-am aratat interesat.

 2. Toma Ionut

  Cînd vorbim despre credinta crestină, întelegem că aceasta este virtutea, adică puterea prin care primim ca adevăr neîndoielnic tot ce ne-a descoperit Dumnezeu si ne învată Sfînta Biserică Ortodoxă pentru mintuirea noastră. Prin credintă cunoastem ceea ce nu putem vedea si adeverim ceea ce nădăjduim de la Dumnezeu, cum citim în Sfînta Scriptură : „Credinta este încredintarea celor nădăjduite, dovedirea lucrurilor nevăzute”

 3. Dobre Mihaela

  Sună foarte interesant! Vreau cursul :)

 4. Mihai Roșoiu

  Pare un curs interesant mai ales în contextul religios actual. În lumea anului 2016 se petrec prea multe lucruri „în numele lui Dumnezeu”!

 5. Andreea

  Mi-as dori foarte mult sa merg la acest curs

 6. Anamaria

  Este foarte interesant acest atelier. Mi-ar placea foarte mult sa particip despre căutările sufletului omenesc.

Post a comment