Moşul le-a pregătit celor care iubesc lectura, dar şi festivităţile de iarnă, o apariție editorială specială, cartea „Emoţie de sărbătoare. Crăciunul. Jurnalul unei fane a sărbătorilor de iarnă”. „Crăciunul vine în fiecare an cu o ninsoare de emoţii. Aici se regăsesc amintiri, trăiri şi întâmplări adevărate ale celei mai frumoase perioade din an. Vă invit să vă lăsaţi purtaţi de nostalgia poeziei, să vă amuzaţi cu scurte povestiri haioase din copilărie, dar să şi pregătiţi reţete speciale din caietul mamei sau să meşteriţi decoraţiuni de poveste”, este mesajul autoarei, Bianca Bujor, care debutează astfel în lumea cărţilor.

Încă de la primele pagini, veţi intra în atmosfera de sărbătoare cu poezii inspirate de iarnă, urmate de file din jurnal despre bucuriile simple pe care ni le aduce Crăciunul, de la „Pregătirea casei de sărbătoare” şi până la „Dorinţa de Anul Nou”. Alături de emoţie, cea mai nouă carte de Crăciun vrea să le aducă cititorilor şi aspecte practice, cum ar fi reţetele delicioase şi simple, numai bune pentru această perioadă, dar şi tutoriale pentru ornamente de sezon, explicate pas cu pas. În plus, la finalul cărţii se regăsesc câteva pagini cu un design aparte, asemenea unui mic jurnal, unde se pot nota propriile amintiri despre sărbătoarea Crăciunului.

„Emoţie de sărbătoare. Crăciunul” a apărut la Editura Creator, parte a grupului de firme Libris Braşov. Tot din Oraşul de Poveste de la poalele Tâmpei este şi autoarea, pentru care scrisul este pasiune, dar şi ocupaţie. „Îmi doresc să aduc o bucurie celor care citesc sau primesc în dar prima mea carte. De mică mi-au plăcut cărţile şi nu a durat mult până mi-am descoperit pasiunea pentru scris. Aşa au apărut primele versuri, dedicate chiar sărbătorii Crăciunului. În cele din urmă, mi-am făcut curaj şi am adunat toate emoţiile într-o carte, pe care sper să o citiţi cu drag alături de toată familia.”, ne transmite Bianca Bujor, o mare fană a Crăciunului.

O carte este mereu un cadou frumos şi util, iar dacă anul acesta alegeţi să dăruiţi „Emoţie de sărbătoare”, o găsiţi în Librăriile Şt. O. Iosif, dar şi pe libris.ro, iar la scurt timp în magazinele partenere. Mai multe noutăţi şi surprize festive găsiţi pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/BujorBiancaAutor.

COOLtura Mall