Supraviețuitor al cancerului, după un jurământ de tăcere de 1 an de zile, activistul australian James Aspey vine pentru prima oară în România. 

 

Are o poveste cu totul și cu totul impresionantă, iar experiențele de viață prin care a trecut și despre care vorbește în conferințe de succes l-au făcut viral în toată lumea. Activistul australian James Aspey este cu siguranță un personaj, iar în momentul de față este unul dintre cei mai cunoscuți susținători ai drepturilor animalelor din lume. A supraviețuit cancerului, a făcut un jurământ de tăcere de 1 an de zile, pentru a atrage atenția asupra nedreptății la care sunt supuse animalele, iar pe 1 septembrie se va afla pentru prima oară în România, la invitația Do Good Academy.

Personaj carismatic și cu discursuri apreciate în întreaga lume, care ridică semne de întrebare profunde cu privire la modul în care fiecare alege să își trăiască viața, James va împărtăși pentru prima oară cu publicul din România experiența sa de viață. Supraviețuitor al cancerului, cu o poveste și evoluție incredibile, James a ajuns unul dintre cei mai cunoscuți activiști în domeniul drepturilor animalelor la nivel mondial. La numai 17 ani a fost diagnosticat cu leucemie și i s-au dat doar 6 săptămâni de viață. După 3 ani de chimioterapie însă și multe dezechilibre alimentare, un test de 7 zile de dietă vegetariană l-a făcut să-și schimbe complet viziunea asupra propriei persoane, dar și a lumii în care trăim.

Un adevărat star în Australia, cunoscut și apreciat în toată lumea, James a petrecut un an fără să vorbească, într-o liniște totală auto-impusă, călătorind prin Australia și parcurgând 5000 de kilometri pe bicicletă. Prin acest demers James a demonstrat lumii ce înseamnă să nu poți să vorbești în nume propriu, crescând astfel nivelul de sensibilizare al publicului larg cu privire la necuvântătoare, la animalele care sunt exploatate de către oameni. De-a lungul acestei călătorii, care s-a desfășurat între 13 ianuarie 2014 – 13 ianuarie 2015, James a făcut cunoscut stilul său de viață vegan, arătând cum poate fi acesta asumat.

„Mă bucur foarte mult că am reușit, la Do Good Academy, să-l aducem în România pe James Aspey, unul dintre cei mai cunoscuți activiști pe plan mondial din acest moment. Sunt convinsă că publicul de la noi va avea multe de învățat din experiența de viață a lui James, dar și din principiile pe care le susține. Pe 1 septembrie vom învăța împreună cum să iubești viața, cum să treci peste greutăți și să le transformi în aliatul tău și cum să respecți și să trăiești în armonie cu tot ceea ce te înconjoară”, a declarat Catrinel Popescu, fondatoarea Do Good Academy.

Catrinel Popescu / Do Good Academy

Pe 1 septembrie, începând cu ora 13:30, la Hotel Caro din București, James se alătură conferinței „For the Love of Life” organizate de Do Good Academy și va vorbi publicului din România despre experiențele prin care a trecut și care l-au transformat într-unul dintre cei mai cunoscuți activiști din lume. Accesul este GRATUIT, iar înscrierile se fac pe www.dogoodacademy.ro. Locurile sunt limitate! Pentru mai multe informații: ask@dogood.academy / 0721331162

Mai multe despre James Aspey

★ YouTube: http://youtube.com/voiceless365

★ Facebook: http://facebook.com/jamesaspeyactivism

★ Instagram: http://instagram.com/jamesaspey

COOLtura Mall

Post a comment