Spectacolul magic al muzicii celor mai îndrăgite filme Disney vine în Romania pe 12 noiembrie, la Sala Palatului, din București

După sute de reprezenții de succes în întreaga lume, spectacolul „Magical Music from the Movies”, din seria DISNEY ÎN CONCERT, ajunge în premieră și în România.

Pe 12 noiembrie, Sala Palatului din București se va transforma într-un loc plin de magie. Invitați surpriză vor aduce pe scenă, alături de Orchestra Simfonică din București, cele mai frumoase melodii din celebrele creații animate Disney, multe dintre ele câștigătoare ale premiilor Oscar, la categoria Best Original Song: melodii din „The Lion King”, „Frozen”, „The Little Mermaid”, „Mary Poppins”, „Aladdin” sau „Beauty and the Beast”.

Acordurile încântătoare din „Let It Go”, „Circle of Life” sau „I Wan’na Be Like You” vor fi completate de suite instrumentale din „Aladdin”, „Piratii din Caraibe” sau „Cocosatul de la Notre-Dame”.

Pentru o experiență completă, toate aceste bucăți muzicale interpretate live vor fi însoțite în permanență de pasaje video de referință ce vor purta spectatorii în lumea minunată creata de Walt Disney.

„Magical Music from the Movies” – DISNEY IN CONCERT este dedicat atât copiilor cât și adulților și reprezintă o reîntâlnire cu cele mai îndrăgite personaje Disney, o experiență care nu trebuie ratată!

Disney

Biletele sunt disponibile din 20 aprilie, începând cu ora 16.00, în rețeaua Eventim și online pe www.eventim.ro, la prețuri începând de la 56 lei.

Copiii beneficiază de preturi reduse.

COOLtura Mall

Post a comment