BRAND MINDS, compania de conferințe internaționale de business, anunță un nou speaker pentru ediția din acest an, care va avea loc pe 17 și 18 iunie la Romexpo:

Autorul de succes și antreprenorul MARK MANSON  vine în premieră în România la BRAND MINDS 2022, The Global Thinkers Business Summit

Autor al unora dintre cele mai de succes cărți motivaționale din lume, Mark Manson vine pentru prima dată în România, în calitate de speaker, la BRAND MINDS 2022 – cea mai așteptată conferință de business din Centrul și Estul Europei. Foarte apreciat pentru bestsellerurile Arta subtilă a nepăsării și Arta subtilă a disperării, Manson va împărtăși participanților la BRAND MINDS ideile sale cheie despre îmbunătățirea leadership-ului personal. Printre acestea se numără:

 • Cum influențează psihologia, economia și biologia dezvoltarea personală;
 • Factorii cheie care îi împiedică pe profesioniști să își atingă obiectivele;
 • Cum să îmbunătățești calitatea vieții prin aplicarea schemelor extrase din Terapia cognitiv-comportamentală, Terapia dialectic – comportamentală sau Terapia centrată pe emoții.

Având la bază 15 ani de cercetări despre cum să trăiești o viață împlinită, autorul care a ocupat de trei ori locul de „cel mai vândut” în topul New York Times îi ajută pe oameni să își atingă obiectivele prin mijloace științifice, chestionând credințele și presupunerile cu privire la ceea ce face ca viața să merite trăită. Cărțile sale s-au vândut în peste 14 milioane de exemplare în întreaga lume, au fost traduse în peste 65 de limbi și au ajuns pe listele de bestselleruri în 16 țări diferite. Pentru „Will”, cartea sa din 2021 pe care a scris-o în colaborare cu starul de la Hollywood Will Smith, Manson a primit premiul NAACP Image Award pentru realizări literare deosebite. Cartea a devenit instantaneu bestsellerul nr. 1 al New York Times, iar Oprah Winfrey a declarat despre conținutul ei că: Este cea mai bună carte de memorii pe care am citit-o vreodată”.

Cărțile sale Arta subtilă a nepăsării, Arta subtilă a disperării și Will sunt publicate și în România la Lifestyle Publishing, parte a Grupului Editorial Trei.

15 milioane de oameni îi citesc site-ul în fiecare an, acesta fiind una dintre cele mai mari și mai de succes platforme editoriale independente din lume, ajungând lunar la +1.000.000 de persoane. De asemenea, 500.000 de persoane primesc newsletterul său lunar. Mark Manson are apariții în peste 50 dintre cele mai mari platforme media și emisiuni TV de pe planetă: NBC, CNN, BBC, GQ, The Guardian, Time Magazine, Larry King, Dr. Oz, New York Times, Buzzfeed și Vice.

De asemenea, 20.000 de persoane au urmat cursurile sale online de la The Subtle Art School. Lansată în 2022, The Subtle Art School este colecția de cunoștințe extrasă de Mark din aproape 15 ani de experiență în a ajuta oamenii să ducă o viață mai bună. Școala îi ajută pe participanți să se concentreze pe explorarea a ceea ce face ca viața să fie plină de satisfacții și de sens.

MAI PUȚIN DE 30 DE ZILE PÂNĂ LA BRAND MINDS 2022

Cu peste 5500 de profesioniști din 50 de țări așteptați să participe anul acesta, BRAND MINDS este una dintre cele mai mari 5 conferințe de afaceri din Europa. Evenimentul din 2022 este o experiență de 2 zile de business edutainment și are loc în București, la Romexpo, pe 17 și 18 iunie. Pe lângă participarea lui Mark Manson la eveniment, BRAND MINDS 2022 aduce pe scena de la Romexpo încă 7 experți:

 1. GARY VAYNERCHUK CEO VaynerMedia – Investor & Entrepreneur
 2. JORDAN B. PETERSON – World Famous Psychologist & Bestselling Author
 3. DANIEL PINK #1NY Times Bestselling Author & Sales Expert
 4. JONAH BERGER – Viral Marketing Expert
 5. WHITNEY JOHNSON – Team Performance Expert
 6. ANGELA OGUNTALA – Futurist & Innovation Expert
 7. GABOR MATÉ – Respected Physician, Speaker & Bestselling Author
 8. DAN ARIELY – Renowned Behavioural Economics Expert

DE CE SĂ NU LIPSEȘTI:

 • Networking cu elita mediului de afaceri

La eveniment participă directori de top, investitori, fondatori de start-up-uri, specialiști în vânzări, experți în marketing și publicitate.

 • Educație de afaceri de la A la Z

Grupul de experți excepționali va susține discursuri de educație de business si dezvoltare personală cu tehnici, strategii și cadre de top privind:

 • Extinderea afacerii
 • Performanța de top a echipelor
 • Leadership personal
 • Noile reguli de vânzare și influență
 • Gestionarea stresului legat de muncă
 • Inovarea în afaceri
 • Marketing viral
 • Dezvoltare personală
 • Economia comportamentului consumatorului

 

 • Team building-ul anului

Liderii de echipă învață cum să construiască o echipă performantă, iar membrii echipei învață cum să îmbogățească statutul de profesioniști cu și mai multă experiență.

 

Cei interesați pot afla mai multe despre conferința de afaceri care îi va ajuta să devină lideri de succes și să-și pregătească afacerea pentru viitor la adresa www.brandminds.com.

COOLtura Mall