Dacă l-ați citit pe Yuval Noah Harari cu plăcere și ați devenit unul dintre fanii fenomenului literal global pe care l-a lansat odată cu volumele dedicate istoriei omenirii, cu siguranță vă va bucura vestea că cea mai recentă carte pe care își pune semnătura este disponibilă în România, cu precomandă. Cei de la Libris.ro oferă posibilitatea de a comanda volumul „Sapiens. O istorie grafică Vol. 1: Nașterea Omenirii”, de Yuval Noah Harari și David Vandermeulen. 

 

libris.ro
 

Acesta este primul volum al unei istorii ilustrate a omenirii având la bază bestsellerul lui Harari devenit o carte-fenomen la nivel mondial. Cartea poate fi precomandată aici. Livrarea se va face începând cu data de 18 noiembrie 2020.

 

În „Nașterea omenirii”, un Yuval ficțional ne invită să-l însoțim în palpitanta aventură numită istorie, cutreierând pamântul alături de o sumedenie de personaje pestrițe. Ei se detașează de vacarmul lumii noastre inundate de informații, fac un pas în spate și privesc imaginea de ansamblu: istoria speciei noastre de la începuturi până astăzi. Pe parcursul explorărilor, o întrebare nu le dă pace: cum a ajuns o maimuță neînsemnată stăpâna planetei, capabilă să fisioneze atomul, să zboare pe Lună și să manipuleze codul genetic?
Formatul grafic le propune cititorilor un nou tip de explorare intelectuală și artistică a trecutului. Evoluția oamenilor este reimaginată ca un reality-show. Prima intâlnire dintre Sapiens și Neanderthalieni este examinată prin intermediul capodoperelor artei moderne. Extincția mamuților și a tigrilor cu dinți-sabie e repovestită ca un film polițist. 
Lucrările lui Harari îți schimbă modul de a privi lumea, ne deschid ochii pentru a înțelege de unde venim, cine suntem și încotro ne îndreptăm. 
COOLtura Mall