Hyperliteratura lansează prima sa carte: „Rock sub seceră și ciocan”, de Nelu Stratone. După ce week-endul acesta cartea a fost prezentă la Târgul Gaudeamus, vineri seara, 25 noiembrie, de la ora 19:00, are loc în Club A lansarea oficială a volumului, la care COOLtura Mall se numără printre partenerii media. 

rock-sub-secera-si-ciocan-cluba

La eveniment vor participa, alături de Nelu Stratone, autorul cărții, și Andrei Ruse, editorul cărții și moderatorul serii, Liviu Mihaiu, Florin-Silviu Ursulescu, Aurel Gherghel, Doru Rocker Ionescu și Lorena Lupu. Lansarea se va încheia cu muzică live, pe scenă urmând să urce formațiile BAROCK și CRI GRI, alături de alți prieteni, care pregătesc jam session-uri surpriză. Iar pentru cei care au chef de petrecere, Hyperliteratura pregătește o noapte albă în Club A cu mult rock autohton până dimineața!

Pe pagina oficială puteți răsfoi deja primele 60 de pagini ale cărții: www.Hyperliteratura.ro/ROCK-SUC-SECERA-SI-CIOCAN.

În timpul scurt care a mai rămas din acest an, Hyperliteratura va fi prezentă cu cartea „Rock sub seceră și ciocan” în București, la Club A, apoi în decembrie la Sibiu, Mediaș, Timișoara și Arad, iar de la anul și în restul țării.

COOLtura Mall

Post a comment