Anna Todd, celebra autoare a fenomenului internațional AFTER, vine la București pentru a lansa cea mai recentă carte a sa, Cele mai strălucitoare steleEvenimentul va avea loc duminică, 7 octombrie 2018, de la ora 16.00, la librăria Cărturești Carusel (str. Lipscani nr. 55, București).

 

Cele mai strălucitoare stele este primul volum din seria Stars, un volum incitant despre o tânără aflată în căutarea dragostei și despre obstacolele pe care trebuie să le înfrunte.

Anna Todd se bucură de un succes răsunător, fiind numită de celebra revistă Cosmopolitan „cel mai impor­tant fenomen literar al generaţiei sale.” Anna Todd a câștigat o populari­tate imensă pe Internet odată cu apariția seriei AFTER, serie publi­cată în 30 de limbi și vândută în peste 8 milioane de exemplare în întreaga lume. AFTER este bestseller New York Times și #1 bestseller internațional.

 

La Editura Trei au apărut ambele volume din seria Landon Gibson – Nimic mai mult și Nimic mai puțin, precum și toate romanele seriei AFTERDupă ce ne-am întâlnitDupă ce ne-am certatDupă ce ne-am îndrăgostitDupă ce am găsit fericireaÎnainte de noi.

Paramount Pictures a cumpă­rat drepturile de ecranizare pentru AFTER.

 

COOLtura Mall

Post a comment